Снимка БулфотоПроф. Тодор Кантарджиев разкри подробности за починалата жена след ваксинация

...
Снимка БулфотоПроф. Тодор Кантарджиев разкри подробности за починалата жена след ваксинация
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев за починалата жена след ваксинация: COVID-19 се изключва от причините за смъртта й

Снимка Булфото

Проф. Тодор Кантарджиев разкри детайлности за умрялата жена след имунизация в Пловдив.  Сега е времето за утешение и правилни здравни решения. По места РЗИ, съгласувайки с Щабовете, оферират мерки в другите точки на страната. В другите области, имаме друг брой инфектирани. Това съобщи пред Нова телевизия проф. Тодор Кантарджиев, шеф на Националния център по заразни и паразитни заболявания и член на Националния действен щаб за битка против ковид.

В четвъртък здравният министър ще разгласи решението си, отговори проф. Кантарджиев на въпрос ще има ли нов локдаун. 

" Говорих с патоанатома на умрялата жена в Пловдив, която е бил имунизирана с " АстраЗенека ". Жената не е имала антитела за ковид, не е била и инфектирана - COVID-19 се изключва от вероятните аргументи за гибел. Патоанатомът съобщи, че жената е била със съдова болест, прекаран инфаркт и задръстване на кръвоносните съдове. Най-вероятно запушването няма общо с имунизацията ", разкри още специалистът. 

Засега моето мнение е, че гибелта на пациентката от Пловдив няма общо с имунизацията. Много е евентуално тя да е умрялата от съдовото задръстване, безапелационен бе  шефът на  НЦЗПБ. 

" Винаги сме казвали, че прекаралите вируса, би трябвало да изчакат най-малко 3 месеца преди да се имунизират ", напомни проф. Кантарджиев, написа Novini.bg. 

" Народно събрание позволи на Европейски Съюз да раздели имунизациите съразмерно. Европейска комисия има контракт със 7 компании, не е отказано да преговаряме с фармацевтичните компании, другояче нямаше да има ваксина ", разяснява представителят на НОЩ. 

" Не считам, че в страната има нигерийски вид на COVID-19. У нас върлува английският вид на ковид. 100% от секвенираните проби в Кюстендил са с английския вид ", заяви директорът на НЦЗПБ. 

Лимонът със сол понижава доста вируса в горните дихателни пътища, изключително от английския вирус. Ако ви нервира или боли гърло - изяжте резенче лимон, потопено в сода или сок от лимон, още веднъж със сода. Полезно е непрекъснато да смучем и бонбони с етерични масла, приключи проф. Тодор Кантарджиев. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР